четвртак, 20. јун 2013.

Kuvani kupus sa kobasicom

Sastojci

  • 1kg kupusa
  • 500g kobasica
  • 1 crveni luk
  • 1 krompir
  • 1 paprika
  • 1 tikvica
  • 100g pršute
  • 100g slanine
  • ulje, so, biber, začin c, brašno, voda



Priprema

Iseckati glavicu crvenog luka i izdinstati na malo ulja sa seckanim kupusom.
Prodinstati malo, pa dodati jednu rendanu tikvicu. Dodati i iseckanu na kockice slaninicu i prštu, seckanu papriku, seckan krompir. Začiniti po ukusu i zaliti vodom.
Staviti da se krčka i pred kraj dodati 1 kašičicu brašna, pomešanu sa hladnom vodom da se zgusne. Služiti sa prethodno isprženim roštiljskim kobasicama.

Prijatno!

Нема коментара:

Постави коментар